Skycop Care

 • Skycop Care is a per-booking subscription that gives the passenger access to Skycop services, free of charge.
 • It allows passengers to protect their journeys in advance — by offering them expert assistance and commission free flight compensation in case of flight disruptions.

Our fight - your benefits

Whether you are an amateur travel blogger or the biggest travel agency on the market – you are more than welcome to join our mission. Together we can fight for air passenger rights on a global scale. The partnership provides exciting financial benefits for both you and your customers. Start earning now – it’s much easier than you think!

Zgjidhni planin tuaj të partneritetit

If you are a tour operator, travel agency, local transportation company, taxi service provider, hotel, news outlet, or any other business dealing with clients who are used to traveling by air, join us and enjoy exciting benefits.

Një nga komisionet më të larta në treg

Shumë e thjeshtë për tu përdorur dhe integruar

Mbështetje e dedikuar e filialeve – kudo, në çdo kohë

Vlera shtesë për klientin tuaj që krijon besnikëri

Zgjidhni planin tuaj të partneritetit

If you are a travel blogger, social media influencer, lead generator, tour guide or just a frequent-flyer, you can start earning with us by becoming our affiliate partner.

Each successful claim brings you one of the highest commissions on the market

Super easy to use and integrate

Backlinks / Banners/ Articles / Widget / API

Additional value to your fans

Komision

 • Një nga më të lartat në treg
 • Model komisioni fleksibël i personalizuar për cilësi dhe sasi

Analitika

 • Integrimi dhe përdorimi i Platformës sonë të Partnerit kudo është më i lehtë nga sa mendoni!
 • Çdo informacion në lidhje me pretendimet e klientit tuaj (linja ajrore, statusi i kërkesës, etj.) është gjithmonë në majë të gishtave tuaj
 • Ju keni gjithmonë akses në historikun e komisioneve/pagesave në kohë reale
 • Vlerësimi i historikut të fluturimeve (pa pasur nevojë për asnjë të dhënë personale) dhe opsioni për të informuar klientët tuaj për kompensimet e tyre
 • Deri në 45 ditë cookies

Si funksionon?

Me përvojën tonë afatgjatë në bashkëpunimin e biznesit të orientuar drejt qëllimeve, qasjen e personalizuar dhe vëmendjen ndaj çdo partneri bashkëpunëtor me të cilin kemi kënaqësinë të punojmë, programi ynë i partneritetit është krijuar për të tejkaluar pritshmëritë tuaja.

 1. 1

  Vërtetim i shpejtë

  Të gjitha kërkesat që dorëzoni vërtetohen me shpejtësi.

 2. 2

  Përkushtim i sinqertë

  Ekipi ynë i përkushtuar po punon shumë për të sjellë vlerë si për ju ashtu edhe për klientin tuaj.

 3. 3

  Relaksohuni dhe shikoni

  Ne i vërtetojmë me shpejtësi kërkesat që kualifikohen për kompensim - gjithçka që duhet të bëni është të relaksoheni dhe të shikoni procesin që sjellë kompensimet.

 4. 4

  Ne do të merremi me gjithçka

  Ne kujdesemi për kërkesën e klientit tuaj - me të gjitha dokumentet, çështjet ligjore apo edhe procedurat gjyqësore merret Skycop.

 5. 5

  Një avantazh i qartë

  Përfitimet janë që të gjithë t'i ndajnë.

 6. 6

  Një nga komisionet më të larta në treg

  Ne do të bëjmë gjithçka për të siguruar që klienti juaj të marrë kompensimin për fluturimin me probleme - dhe ju të merrni komisionin tuaj.

How does it work?

Generating additional revenue without any distractions from your everyday activities has never been this easy - in fact, your partnership with Skycop is just a simple three-step process.

 1. 1

  You bring your client to Skycop

  It can be a link or it can be a flyer: just direct your customer to Skycop as part of the work you are already doing - with no additional adjustments to your everyday routine.

 2. 2

  We check the eligibility of the
  claim

  Our dedicated Validation Team is always here to smoothen the process - you’ll know which claims are eligible for compensation in a blink of an eye.

 3. 3

  You track your claims and the commissions you get

  Track all the info about your clients claims in a dedicated real-time dashboard with 24/7 access to constantly updated data on your commissions and payout history.

When is a person entitled to flight
compensation?


Delayed 3 hours or more. Or your flight was cancelled less than 14 days before the date of travel, or you were denied boarding because of overbooking.

Your disrupted flight compensation depends on your flight distance - the longer the flight, the bigger the compensation.

Skycop Care - Përfitimet për partnerin

 • Shërbim i larmishëm
 • Rritja e kthimit të investimit në marketing
 • Fleksibiliteti – Shërbimi SkycopCare mund të vendoset si pjesë e paketës së një partneri ose si një shërbim i veçantë
 • Asistencë profesionale për klientët e partnerit në rast të problemeve me fluturimin

 1. 1

  Si partner, ju mund t'u ofroni klientëve tuaj SkycopCare si një shtesë e përballueshme për rezervimin e tyre.

 2. 2

  Klientët mund të blejnë planin duke shtuar SkycopCare në shportë ndërsa bëjnë një porosi.

 3. 3

  Të ardhurat e mbledhura ndahen midis Partner dhe Skycop.

Partnerët tanë

Më shumë se 150 partnerë në 24 tregje të ndryshme.
Ju mund të jeni partneri ynë tjetër - bashkohuni me rrjetin tonë të gjerë të luftëtarëve për të drejtat e pasagjerëve ajror!