Was your flight cancelled?

Claim up to €600 in compensation for your cancelled flight!

Kur keni të drejtë për një kompensim fluturimi të anulluar?

Ju keni të drejtë për një kompensim fluturimi të anulluar nëse plotësohen këto 3 kushte:

Fluturimi juaj i anulluar ishte për/nga BE

Fluturimi juaj i anulluar ishte nga ose brenda BE-së ose mbërriti në BE dhe operohej nga një linjë ajrore e BE-së.

Fluturimi i anulluar ishte faji i linjës ajrore

Last of all, the flight is only eligible for a cancelled flight compensation if the airline was responsible for the disruption! Here are some examples:

How much can you get in compensation for cancelled flight?

Your cancelled flight compensation depends on your flight distance - the longer the flight, the bigger the compensation.

Kur nuk keni të drejtë për kompensimin e një fluturimi të anulluar?

Ka disa rrethana në të cilat linjat ajrore nuk janë përgjegjëse për problemet e fluturimit - dhe fluturuesi nuk ka të drejtë për kompensim fluturimi!

How does it all work?

Për të kërkuar kompensimin e fluturimit tuaj të vonuar nëpërmjet Skycop, ndiqni një proces të thjeshtë me tre hapa:

 1. 1

  Dërgoni kërkesën tuaj

  Duhen vetëm minuta për ta përfunduar! Në këtë mënyrë ju do të zbuloni kualifikimin tuaj paraprakisht - dhe shumën e kompensimit.

 2. 2

  Ne luftojmë për të drejtat tuaja

  Ekspertët tanë do të kontrollojnë me imtësi se sa kualifikoheni, do të kontaktojnë linjat ajrore, do të punojnë me autoritetet etj.

 3. 3

  Merrni kompensimin tuaj

  Pasi të marrim kompensimin, ne do t'ju transferojmë paratë, minus tarifën tonë. Ju nuk paguani nëse ne nuk fitojmë.

A ishte udhëtimi juaj me probleme?

Kthejeni fluturimin tuaj të vonuar, të anulluar ose të mbirezervuar në një kompensim deri në 600 €!