Claim flight delay compensation

You may be entitled to a flight delay compensation of up to €600 for your late flight. Fill your flight details below and claim now!

Kur keni të drejtë për kompensim për vonesën e fluturimit në BE?

Skycop operon sipas Rregullores (EC) Nr. 261/2004 të Parlamentit Evropian dhe Këshillit të datës 11 shkurt 2004. Rregullorja EC 261/2004 vendos rregulla të përbashkëta për kompensimin dhe ndihmën për pasagjerët që përjetojnë vonesa në fluturime. Sipas rregullores së BE-së, ju keni të drejtë për një kompensim për vonesën e fluturimit nëse: 1. Fluturimi juaj është vonuar; 2. Fluturimi juaj ishte në ose nga BE; 3. Vonesa e fluturimit tuaj ishte faji i linjave ajrore.

Fluturimi juaj i vonuar ishte për/nga BE

Fluturimi juaj i vonuar ishte nga ose brenda BE-së ose mbërriti në BE dhe operohej nga një linjë ajrore e BE-së.

Fluturimi i vonuar ishte faji i linjës ajrore

Së fundi, fluturimi kualifikohet për kompensim si fluturim i vonuar nëse linja ajrore ishte përgjegjëse për ndërprerjen. Lista e vonesave të fluturimeve të shkaktuara nga linja ajrore zakonisht përfshin çështje operacionale, çështje teknike me aeroplanin, çështje të rrotullimit të avionit dhe çështje të tjera që lidhen me linjën ajrore. Ketu jane disa shembuj:

Sa kompensim mund të merrni për fluturimin e vonuar?

Kompensimet për fluturime të vonuara lëshohen në vlerë prej 250 €, 400 € dhe 600 €. Kompensimi i fluturimit varet nga distanca e fluturimit - sa më i gjatë të jetë fluturimi, aq më i madh është kompensimi.

Kur nuk keni të drejtë për kompensim për një fluturim të vonuar?

Ka disa rrethana në të cilat linjat ajrore nuk janë përgjegjëse për ndërprerjen e fluturimit - dhe fluturimi nuk ka të drejtë për kompensim fluturimi!

Si të merrni kompensimin e fluturimit të vonuar?

Për të kërkuar kompensimin e fluturimit tuaj të vonuar nëpërmjet Skycop, ndiqni një proces të thjeshtë me tre hapa:

 1. 1

  Dërgoni kërkesën tuaj

  Duhen vetëm minuta për ta përfunduar! Në këtë mënyrë ju do të zbuloni kualifikimin tuaj paraprakisht - dhe shumën e kompensimit.

 2. 2

  Ne luftojmë për të drejtat tuaja

  Ekspertët tanë do të kontrollojnë me imtësi se sa kualifikoheni, do të kontaktojnë linjat ajrore, do të punojnë me autoritetet etj.

 3. 3

  Merrni kompensimin tuaj

  Pasi të marrim kompensimin, ne do t'ju transferojmë paratë, minus tarifën tonë. Ju nuk paguani nëse ne nuk fitojmë.

Pa fitore - pa tarifë

Në Skycop, ne punojmë sipas një politike pa fitim - pa tarifë. Pra, nëse keni përjetuar një problem me fluturimin, kontrollojeni atë dhe zbuloni nëse keni të drejtë për kompensim - është falas!