Skycop Identifier

Fitoni para nga rezervimi i fluturimit tuaj!
Nëse jeni:
 • Agjensi Udhëtimi Online
 • Kompani Makinash me Qera
 • Softuer për Rezervimin e Biletave
 • Ofroni Ambjente për tu Akomoduar

Ose ndonjë biznes tjetër që merret me klientët që përdorin transportin ajror, ju mund t’i ktheni të dhënat tuaja në fitime.

Kontaktoni shitjet

20M+ Fluturime të shënuara

Zgjidhja jonë mund të përballojë sasi të mëdha të dhënash në vetëm pak sekonda

200K+ Rezervime me probleme dhe potencial për kompensim

Çdo fluturim me probleme dhe mund të kompensohet identifikohet saktësisht

15M+ Shuma e kompensimit

Çdo fluturim i përshtatshëm për kompensim ju siguron të ardhura shtesë

Cfarë është Skycop Identifier?

Një platformë e zhvilluar për të mbledhur, optimizuar dhe analizuar të dhënat e fluturimeve në mbarë botën.

Projektuar për të përcaktuar përputhjen e fluturimeve me Rregulloren e BE-së (EC) 261/2004, përkatësisht nëse pasagjerët në atë fluturim kanë të drejtë për kompensim monetar nga linja ajrore për shkak të ndërprerjes së fluturimit si rezervimi i tepërt, vonesa e gjatë ose anullimi i fluturimit.

 • Rezultati i biletave të fluturimit nxjerrë me Inteligjencë Artificiale
 • Integrimi API me programet e rezervimit të biletave
 • Shkëmbimi i të dhënave në përputhje me GDPR
 • Intelligent historical flight data

Nuk kërkohen të dhëna personale të klientit

Protokolle të sigurta të shkëmbimit të të dhënave të fluturimit

Mbulimi i periudhave të kufizimit të vendit

Vlerësimi i Rregullores së BE-së (KE) 261/2004

Jeni një agjensi udhëtimesh online apo punoni me të dhënat e biletave të fluturimit?

Me ndihmën e platformës sonë çdo OTA ose motor rezervimi është në gjendje të gjurmojë të dhënat historike dhe të identifikojë:

 • Vonesat e fluturimeve më shume se 3+ orë
 • Anullimet e fluturimeve
 • Fluturime të lidhura të humbura

Kush përfiton nga platforma

Softuer për Rezervimin e Biletave

 • Rritja e komisionit të tyre për çdo rezervim
 • Ktheni në para të dhënat e mëparshme të rezervimeve
 • Të kenë një përparësi ndaj konkurentëve të tyre
 • Të implementojnë një shtesë nga e cila mund të përfitojnë të gjithë

Agjensi Udhëtimi Online

 • Rritja e komisionit të tyre për çdo rezervim
 • Ktheni në para të dhënat e mëparshme të rezervimeve
 • Ndihmoni klientët e tyre të marrin kompensim për fluturimet e vonuara, të mbirezervuara ose të anulluara
 • Pasagjerët marrin udhëzime të qarta se si të aplikojnë për një kompensim
 • Rritja e besnikërisë nga klientët e tyre pas udhëtimit

Kompanitë Ajrore

 • Linjat ajrore marrin një sasi të reduktuar kërkesash për kompensim pasi dërgohen vetëm ato që duhet të kualifikohen
 • Kërkesat për kompensim përgatiten sipas rregullave dhe formaliteteve të linjave ajrore
 • Skycop merret me mbështetjen ndaj klientit gjatë gjithë procesit të kërkesës
 • Kanalet e ndihmës ndaj klientit të linjave ajrore nuk janë të mbushura me pyetje për përditësime ose pyetje të mëtejshme

Pasagjerët

 • Pasagjerët marrin informacion në lidhje me të drejtën për të paraqitur një kërkesë
 • Pasagjerët marrin mbështetje të plotë ligjore për të paraqitur një kërkesë
 • Pasagjerët marrin paratë që meritojnë
 • Pasagjerët marrin kompensim për të reduktuar humbjet e tyre në udhëtim

Dëshmitë e partnerëve

Sigitas Fabijonavičius

CEO i Baltic Tours

Skycop Identifier është një zgjidhje efektive për kursimin e kohës, e cila gjithashtu ndihmon në eliminimin e nevojës për kryerjen e shumë detyrave manuale në procesin e vlerësimit të fluturimit. Në një mënyrë të tillë ajo ndihmon ndjeshëm jo vetëm për të reduktuar kostot tona operative, por edhe për të maksimizuar të ardhurat falë partneritetit shumë të nevojshëm me Skycop.

Sabine Loots

Në krye të Shitjeve dhe Zhvillimit të Biznesit në Omnia Travel

Ekipi ynë sheh përfitime të mëdha të Skycop Identifier dhe perspektiva premtuese për një produkt të tillë. Është e qartë se një platformë me inteligjencë artificiale e vlerësimit të fluturimit të ndërprerë ofron mundësi të reja për shitësit e biletave me një mundësi tjetër për të rritur fitimin e tyre.

Baiba Luse-Puzule

Në krye të Departamentit të Udhëtimeve për Biznes në shtetet Baltike në Baltic Travel Group

Skycop tashmë ka bërë një punë të shkëlqyer kur bëhet fjalë për mbajtjen e një databaze të dhënash gjithëpërfshirëse të fluturimeve të mëparshme. Një databazë e tillë e të dhënave do të ishte jashtëzakonisht e dobishme për këdo që është gati të përdorë Skycop Identifier pasi ai përbëhet nga të gjitha të dhënat e nevojshme për të gjitha fluturimet që mbulohen nga Rregullorja (EC) 261/2004.