Прикажи ги поставките за колачиња

Updated - 2024-05-24

1. Потребни колачиња

Овие колачиња се неопходни за да овозможат функционирање на основните карактеристики на оваа страна.

Функционалноста не дозволена
 • Allows us to see the language you use
 • Обезбедува сигурно најавување
 • Ни овозможува да ве пренасочиме до одредени делови од страната
 • Запомнува до каде сте стигнати со барањето
 • Ги запомнува Вашите податоци за најавување
 • Ни дозволува да обезбедиме услуги за клиентите во живо
Функционалноста не е дозволена
 • Се грижи веб-страната да изгледа конзистентна
 • Ни дозволува да ви прикажеме вградена содржина
 • Ни дозволува да го препознаеме вашиот уред, пребарувач
 • Ни овозможува да собираме информации за тоа како ја користите нашата страница
 • Ни дозволува да поставуваме реклами релевантни за вашите интереси
 • Овозможува интеграции со социјалните мрежи

2. Функционални колачиња

Овие колачиња и овозможуваат на веб-страната да има подобрена функционалност и персонализација. Тие може да бидат поставени од нас или од трети лица, провајдери чии услуги сме ги додале на нашите страници.

Функционалноста не дозволена
 • Allows us to see the language you use
 • Обезбедува сигурно најавување
 • Ни овозможува да ве пренасочиме до одредени делови од страната
 • Запомнува до каде сте стигнати со барањето
 • Ги запомнува Вашите податоци за најавување
 • Ни дозволува да обезбедиме услуги за клиентите во живо
 • Се грижи веб-страната да изгледа конзистентна
 • Ни дозволува да ви прикажеме вградена содржина
 • Ни дозволува да го препознаеме вашиот уред, пребарувач
Функционалноста не е дозволена
 • Ни овозможува да собираме информации за тоа како ја користите нашата страница
 • Ни дозволува да поставуваме реклами релевантни за вашите интереси
 • Овозможува интеграции со социјалните мрежи

3. Колачиња за реклами

Овие колачиња ги користат рекламните компании за да ви понудат реклами што се релевантни за вашите интереси.

Функционалноста не дозволена
 • Allows us to see the language you use
 • Обезбедува сигурно најавување
 • Ни овозможува да ве пренасочиме до одредени делови од страната
 • Запомнува до каде сте стигнати со барањето
 • Ги запомнува Вашите податоци за најавување
 • Ни дозволува да обезбедиме услуги за клиентите во живо
 • Се грижи веб-страната да изгледа конзистентна
 • Ни дозволува да ви прикажеме вградена содржина
 • Ни дозволува да го препознаеме вашиот уред, пребарувач
 • Ни овозможува да собираме информации за тоа како ја користите нашата страница
 • Ни дозволува да поставуваме реклами релевантни за вашите интереси
 • Овозможува интеграции со социјалните мрежи

Дали вашиот лет беше нарушен?

Претворете го вашиот одложен, откажан или пребукиран лет во компензација до 600 евра!