Ne qëndrojmë në krah të Ukrainës

Rreth Skycop

Skycop ka nisur një mision për të siguruar që çdo pasagjer, i cili ka përjetuar vonesa, anullime ose ka patur mbirezervim të fluturimeve, të marrë kompensimin e tij nga linjat ajrore. Ekipi ynë i profesionistëve shumë të trajnuar me 10+ vite përvojë në biznesin e aviacionit, ligjor dhe financiar janë këtu për t’ju ndihmuar të merrni kompensimin tuaj në mënyrën më të shpejtë dhe më të lehtë të mundshme.

Skycop: e mirë për të gjithë

Fluturimet me probleme shkaktojnë shqetësim jo vetëm për pasagjerët, por edhe për aeroportet dhe këdo, puna e të cilëve varet nga mbërritja në kohë e fluturimeve.

Paragjerët ajrorë

  • Çdo paragjer mund t’i ndodhë të përjetojë një fluturim me probleme
  • Thjesht plotësoni formularin dhe na lini ne të merremi me marifetet e kompanive ajrore dhe justifikimet!

Agjensitë e udhëtimit

  • Ne e kuptojmë se të gjithë udhëtimet tuaja janë të rëndësishme.
  • Fatkeqsisht, shpesht mund të kenë probleme – dhe zakonisht është faji I kompanive ajrore!
  • Tani për tani, mund të ketë miliarda euro që nuk u janë paguar pasagjerëve të cilët në një moment kanë mbetur të bllokuar në një aeroport, duke u dashur të bëjnë ndryshime të minutës së fundit në planet e tyre të udhëtimit.
  • Së bashku ne mund të ndihmojmë klientët tuaj të marrin kompensimin që ata meritojnë.