Ne qëndrojmë në krah të Ukrainës

Mbrojtja e fluturimit të parapaguar

Skycop Care

 • 0% tarifë shpërblimi për një numër të pakufizuar fluturimesh
 • Kërkesat për bagazhet deri në 1400 €
 • Ndihmë për rimbursimet e fluturimeve
 • Kërkesa e prioritetit
 • Mbështetje dhe ndihmë premium
 • Abonimi në Bidroom
 • Zbritje ekskluzive në abonimin Surfshark VPN

Merre tani! Tani vetëm 1,99 € për udhëtar!

Zgjidhni planin më të mirë për ju

Thjesht zgjidhni atë që përputhet me kriteret tuaja dhe kijeni mendjen e qetë për udhëtimin tuaj të radhës.

Plani 3-mujor

€4.33 për person / për muaj
Kurseni 0 %
 • Fluturime të pakufizuara për 3 muaj
 • Kërkesat për bagazhet deri në 1400 €
 • Kërkesa e prioritetit
 • Mbështetje dhe ndihmë premium
 • 0% tarifë shpërblimi
 • Faturohet çdo 3 muaj - 12,99 €
 • Çmimi për 1 vit - 51,96 €
Oferta me vlerën më të mirë

Plani 1-vjeçar

€1.99 për person / për muaj
Kurseni 54 %
 • Fluturime të pakufizuara për 12 muaj
 • Kërkesat për bagazhet deri në 1400 €
 • Ndihmë për rimbursimet e fluturimeve
 • Kërkesa e prioritetit
 • Mbështetje dhe ndihmë premium
 • Abonim Bidroom për 1 vit
 • Zbritje ekskluzive në abonimin Surfshark VPN
 • 0% tarifë shpërblimi
 • Faturohet çdo vit - 23,88 €

Plani 6-mujor

€3.98 për person / për muaj
Kurseni 8 %
 • Fluturime të pakufizuara për 6 muaj
 • Kërkesat për bagazhet deri në 1400 €
 • Kërkesa e prioritetit
 • Mbështetje dhe ndihmë premium
 • 0% tarifë shpërblimi
 • Faturohet çdo 6 muaj - 23,88 €
 • Çmimi për 1 vit - 47,76 €

Përfitime ekskluzive për anëtarët tanë më të veçantë

Abonim Bidroom për 1 vit

Bashkohuni me klubin ekskluziv dhe shijoni ofertat sekrete të hoteleve nga e gjithë bota. Kurseni deri në 25% për akomodimin dhe deri në 50% për marrjen me qira të makinave, transportin për/nga aeroporti dhe më tepër.

0 € tarifë shpërblimi

Merrni një ndihmë ekskluzive gjatë procesit të shpërblimit të kompensimit – nga momenti i paraqitjes së kërkesës derisa paratë të arrijnë në llogarinë tuaj.

Zbritje ekskluzive në abonimin Surfshark VPN

Merrni akses të menjëhershëm dhe të sigurt në të gjithë përmbajtjen në internet që ju pëlqen – në çdo kohë, kudo – me një zbritje të veçantë.

Ndihmë për rimbursimet e fluturimeve

Një avokat i certifikuar i punësuar nga Skycop do të hyjë në detajet e çështjes tuaj dhe do të përgatisë një kërkesë zyrtare për linjat ajrore.

Krahasoni mbrojtjen e fluturimit

Shërbime këshillimi të kualifikuara
Asistencë e plotë juridike
Procesi i thjeshtë kërkese me 3 hapa
Mbrojtje e pakufizuar fluturimi
Kërkesa e prioritetit
Mbështetje dhe ndihmë premium
Abonim Bidroom për 1 vit
Zbritje ekskluzive në abonimin Surfshark VPN
Shuma e kompensimit
Tarifa e shërbimit
Opsioni më i mirë
Anëtarësim kujdesi në Skycop
Vjeçar, 3-mujor, 6-mujor
250 € - 600 €
0 €
Pa anëtarësim kujdesi në Skycop
250 € - 600 €
Nga 75 € në 300 € + (plus TVSH-në e aplikueshme) *

Skycop Care FAQ

Çfarë është marrëveshja Surfshark VPN?

Bashkëpunimi ynë i suksesshëm me një ofrues të shërbimit VPN të vlerësuar dhe të sigurt SurfShark rezultoi në mundësinë unike për të ofruar edhe më shumë përfitime për anëtarët e kujdesit në Skycop. Tani kushdo që blen paketën tonë të mbrojtjes së fluturimit të ndërprerë me parapagesë ka të drejtë për një zbritje të madhe për përdorimin e zgjidhjes SurfShark VPN.

Pas abonimit të suksesshëm në shërbimin Skycop Care, anëtari i ri do të marrë një email konfirmimi me kodin e zbritjes SurfShark VPN. Me një kod të tillë ai ose ajo do të mund të marrë abonimin vjetor të SurfShark VPN me çmimin special prej 2,05 € / muaj.

Çfarë mund të jetë më mirë sesa të udhëtoni me besim të plotë? Kjo është e saktë – duke shijuar mbrojtje gjithëpërfshirëse jo vetëm gjatë udhëtimit ajror, por edhe sa herë që hyni online – pavarësisht vendndodhjes tuaj fizike.

Unë kam marrë tashmë kompensim nga linja ajrore në formën e certifikatave të dhuratave, parave të gatshme dhe/ose shërbimeve ndihmëse. A mund të paraqes një kërkesë shtesë?

Po. Zakonisht vlera e kompensimeve të propozuara nga linjat ajrore është më e vogël se ajo që ju takon sipas Rregullores (KE) Nr. 261/2004. Edhe nëse keni marrë tashmë një kupon dhuratë, zbritje për udhëtim, ose një shumë parash të propozuar nga linja ajrore, etj., ju ende mund të keni të drejtë për kompensim të mëtejshëm sipas Rregullores (KE) Nr. 261/2004, por mund të jetë reduktohet, në varësi të vlerës së kompensimit që keni marrë tashmë.

Nëse keni pranuar ndonjë formë kompensimi nga linja ajrore, ju lutemi na njoftoni sa më saktë që të jetë e mundur, duke përfshirë informacionin për çdo dokument që ju është kërkuar të nënshkruani kur pranoni kompensimin.

Sa kompensim mund të pres për një fluturim të vonuar ose të anulluar?

Në varësi të distancës që keni planifikuar të udhëtoni, mund të prisni kompensim që varion nga 250 deri në 600 €.

Çfarë është abonimi në Bidroom?

Ideja e anëtarësimit në Bidroom bazohet në faktin se shumë nga uebsajtet kryesore të rezervimit nuk i lejojnë hotelet të ofrojnë çmime më të lira në faqet e tjera të internetit. Kështu, duke u bërë anëtar i Bidroom, udhëtari mund të marrë oferta direkt nga hotelet me çmim shumë më të mirë. Në këtë mënyrë, sigurohet që ofrohen ofertat më të mira pa shkelur rregullat e marrëveshjes së hotelit me platformat kryesore të rezervimit, sepse mjedisi i rezervimit të Bidroom është tërësisht privat dhe i dedikuar vetëm për anëtarët e abonuar.

Siç thotë shërbimi, udhëtari gjithashtu mund të përfitojë edhe më shumë nga zbritjet për shërbimet shtesë të udhëtimit si marrja me qira e makinave ose magazinimi i bagazheve. Për shembull, mund të kurseni deri në 275 € gjatë 3 udhëtimeve në fundjavë në vit në një qytet evropian.

Vlen gjithashtu të përmendet se anëtarësimi në Bidroom pa abonim Skycop Care kushton 29 € në vit.

E bleva biletën time jo direkt nga linja ajrore, por përmes një agjenti. A mund të paraqes ende një kërkesë për kompensim?

Pavarësisht se ku ose si e keni blerë biletën tuaj nëse do të udhëtonit në atë fluturim dhe do të kishit një biletë me emrin tuaj në të – ju mund të kërkoni kompensim.

Kur një problem konsiderohet që mund të bësh kërkesë, linjat ajrore konsiderohen si përgjegjëse për ndërprerjen e fluturimit dhe kërkesat u dorëzohen atyre.

Më duhej të blija një biletë nga një linjë tjetër ajrore për të arritur në destinacionin tim. A mund të kërkoj kompensim për kosto shtesë?

Çdo shpenzim shtesë në lidhje me vonesën dhe të përshkruara në Rregullore – hotele, ushqime, pije brenda kufijve të arsyeshëm (pra pa shampanjë ose havjar) – duhet të rimbursohet nga linja ajrore bazuar në faturat e shitjes. Megjithatë, çdo linjë ajrore ka një mënyrë të ndryshme për t’u marrë me të.