“UAB Skycop.com
Адреса: Даријаус ир Гирено 21А, Вилнус, Литванија
Е-маил: info@skycop.com
Телефон: +370 636 72212
Шифра на правно лице: 304423851
Шифра за ДДВ на компанијата: LT100010589213
Податоците на компанијата се чуваат во Регистарот на правни лица на Литванија
 “