Контакти

Е-пошта

Телефон бр

Канцеларии

Vilnius, Lithuania Dariaus ir Girėno 34F

Код на правно лице

304423851

Код за ДДВ на компанијата

LT100010589213 Податоците на компанијата се чуваат и складираат во Регистарот на правни лица на Литванија

Have a Question? We’d Love to Help!

If you are unable to upload a file, you can still send us a message.

IMPORTANT NOTE: By submitting an application, you agree to the processing of your personal data in accordance with the Law on Personal Data Protection, as well as to its storage by Skycop.com HR staff. Personal data will not be transferred to third parties without the candidate’s consent.

Thank You for Your Message. It Has Been Sent.

    Vilnius, Lithuania Dariaus ir Girėno 34F

    Дали вашиот лет беше нарушен?

    Претворете го вашиот одложен, откажан или пребукиран лет во компензација дo €600!