Ние сме со Украина

За Skycop

Skycop започна мисија да се погрижи сите патници што имале искуство со одложени, откажани или пререзервирани летои да добијат надоместок од авиокомпаниите. Нашиот тим од високо обучени професионалци со 10+ години искуство во правото, финансиите и воздухопловниот бизнис се тука за да ви помогнат да го добиете вашиот надомест на најбрз и најлесен можен начин.

Skycop: Корисен за сите

Нарушените летови им предизвикуваат непријатности не само на патниците, туку и на аеродромите и на сите чија работа зависи од летовите кои пристигнуваат навреме.

Патници во воздухопловен сообраќај

  • Секој патник може да доживее нарушување на летот.
  • Само пополнете го формуларот за барање и дозволете ни да се справиме со сите трикови и изговори на авиокомпаниите!

Туристички агенции

  • Ние разбираме дека секое ваше патување е важно.
  • За жал, тие лесно може да бидат нарушени – и најчесто виновни се авиокомпаниите!
  • Во моментов, може да има милијарди евра кои не биле исплатени на патниците кои во одреден момент останале заглавени на аеродром, морајќи во последен момент да направат промени во нивните планови за патување.
  • Заедно можеме да им помогнеме на вашите клиенти да го добијат надоместокот што го заслужуваат.