Kontaktet

Telefoni Nr

Zyrat

Vilnius, Lithuania Dariaus ir Girėno 34F

Kodi i personit juridik

304423851

Kodi i TVSH-së së kompanisë

LT100010589213 Të dhënat e kompanisë ruhen dhe ruhen në Regjistrin e Personave Ligjorë të Lituanisë

Have a Question? We’d Love to Help!

If you are unable to upload a file, you can still send us a message.

IMPORTANT NOTE: By submitting an application, you agree to the processing of your personal data in accordance with the Law on Personal Data Protection, as well as to its storage by Skycop.com HR staff. Personal data will not be transferred to third parties without the candidate’s consent.

Thank You for Your Message. It Has Been Sent.

    Vilnius, Lithuania Dariaus ir Girėno 34F

    A ishte udhëtimi juaj me probleme?

    Kthejeni fluturimin tuaj të vonuar, të anuluar ose të mbirezervuar në një kompensim deri në €600!