Fluturimi juaj ishte i mbirezervuar?

Kërkoni deri në 600 € si kompensim për fluturimin tuaj të mbirezervuar!

Kur keni të drejtë për një kompensim fluturimi të mbirezervuar?

Ju keni të drejtë për një kompensim fluturimi të mbirezervuar nëse problemi plotëson këto 2 kushte:

Fluturimi juaj i mbiezervuar ishte për/nga BE

Fluturimi juaj i mbirezervuar ishte nga ose brenda BE-së ose mbërriti në BE dhe operohej nga një linjë ajrore e BE-së.

Sa kompensim mund të merrni për një fluturim të mbirezervuar?

Kompensimi i fluturimit të mbirezervuar varet nga distanca e fluturimit - sa më i gjatë të jetë fluturimi, aq më i madh është kompensimi.

Kur nuk keni të drejtë për kompensim të një fluturimi të mbirezervuar?

Ka disa rrethana në të cilat linjat ajrore nuk janë përgjegjëse për problemet e fluturimit - dhe fluturuesi nuk ka të drejtë për kompensim fluturimi!

Si funksionon e gjithë kjo?

Për të kërkuar kompensimin e fluturimit tuaj të vonuar nëpërmjet Skycop, ndiqni një proces të thjeshtë me tre hapa:

 1. 1

  Dërgoni kërkesën tuaj

  Duhen vetëm minuta për ta përfunduar! Në këtë mënyrë ju do të zbuloni kualifikimin tuaj paraprakisht - dhe shumën e kompensimit.

 2. 2

  Ne luftojmë për të drejtat tuaja

  Ekspertët tanë do të kontrollojnë me imtësi se sa kualifikoheni, do të kontaktojnë linjat ajrore, do të punojnë me autoritetet etj.

 3. 3

  Merrni kompensimin tuaj

  Pasi të marrim kompensimin, ne do t'ju transferojmë paratë, minus tarifën tonë. Ju nuk paguani nëse ne nuk fitojmë.

Pyetje të shpeshta

Si mund ta di nëse kam të drejtë për kompensim fluturimi?

Ju keni të drejtën e kompensimit nëse fluturimi juaj është ndërprerë për faj të linjës ajrore dhe ndërprerja përputhet me kriteret e renditura në Rregulloren e Parlamentit Evropian dhe Këshillit (KE) nr. 261/2004.

Mënyra më e lehtë për të kontrolluar nëse mund të merrni kompensim nga linja ajrore është të plotësoni formularin e aplikimit falas në faqen tonë të internetit.

A mund të ndihmoni me kompensimin për bagazhet e humbura?

Skycop mund t’ju ndihmojë të kërkoni kompensim për bagazhet e humbura ose të dëmtuara. Ju lutemi, kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes.

A mund të më refuzohet kompensimi i hipjes për shkak të rezervimit të tepërt? Cilat janë të drejtat e mia të tjera?

Në këtë rast, mund të prisni që:

 • Rikuperoni çmimin e plotë të biletës brenda 7 ditëve nga data e incidentit
 • Merrni një biletë tjetër për në destinacionin tuaj përfundimtar, me kushte të ngjashme
 • Zgjidhni një fluturim të mëvonshëm në kushte të ngjashme.

Nëse zgjidhni të udhëtoni në një rrugë tjetër dhe duhet të prisni, operatori duhet t’ju ofrojë ushqime dhe pije falas, akses në dy telefonata falas, t’ju lejojë të përdorni email ose të dërgojë një faks falas. Kur ju duhet të prisni për një fluturim për një ose më shumë netë – duhet t’ju jepet akomodimi falas në një hotel, duke përfshirë transportin për në/nga aeroporti.

A mund të gjurmoj veprimet që bëjnë specialistët e kompensimit të Skycop në mënyrë që të di ecurinë e kërkesës sime?

Po. Thjesht hyni në llogarinë tuaj të përdoruesit për të parë të gjithë procesin, kontrolloni për çdo informacion që mungon dhe shikoni informacione të tjera përkatëse.

A ishte udhëtimi juaj me probleme?

Kthejeni fluturimin tuaj të vonuar, të anuluar ose të mbirezervuar në një kompensim deri në 600 €!