Was your flight overbooked?

Claim up to €600 in compensation for an overbooked flight!

Kur keni të drejtë për një kompensim fluturimi të mbirezervuar?

Ju keni të drejtë për një kompensim fluturimi të mbirezervuar nëse problemi plotëson këto 2 kushte:

Fluturimi juaj i mbiezervuar ishte për/nga BE

Fluturimi juaj i mbirezervuar ishte nga ose brenda BE-së ose mbërriti në BE dhe operohej nga një linjë ajrore e BE-së.

Sa kompensim mund të merrni për një fluturim të mbirezervuar?

Kompensimi i fluturimit të mbirezervuar varet nga distanca e fluturimit - sa më i gjatë të jetë fluturimi, aq më i madh është kompensimi.

Kur nuk keni të drejtë për kompensim të një fluturimi të mbirezervuar?

Ka disa rrethana në të cilat linjat ajrore nuk janë përgjegjëse për fluturimet me probleme - dhe fluturuesi nuk ka të drejtë për kompensim fluturimi!

How does it all work?

Për të kërkuar kompensimin e fluturimit tuaj të vonuar nëpërmjet Skycop, ndiqni një proces të thjeshtë me tre hapa:

 1. 1

  Dërgoni kërkesën tuaj

  Duhen vetëm minuta për ta përfunduar! Në këtë mënyrë ju do të zbuloni kualifikimin tuaj paraprakisht - dhe shumën e kompensimit.

 2. 2

  Ne luftojmë për të drejtat tuaja

  Ekspertët tanë do të kontrollojnë me imtësi se sa kualifikoheni, do të kontaktojnë linjat ajrore, do të punojnë me autoritetet etj.

 3. 3

  Merrni kompensimin tuaj

  Pasi të marrim kompensimin, ne do t'ju transferojmë paratë, minus tarifën tonë. Ju nuk paguani nëse ne nuk fitojmë.

Pa fitore - pa tarifë

Në Skycop, ne punojmë sipas një politike pa fitim - pa tarifë. Pra, nëse keni përjetuar një problem me fluturimin, kontrollojeni atë dhe zbuloni nëse keni të drejtë për kompensim - është falas!