Merrni kompensimin tuaj për problement e hasura me fluturimet

Merrni nga fluturimi juaj i vonuar, i anulluar apo mbi-rezervuar kompensim deri në 600€!

Shpejt dhe thjeshtë

Do t’ju marrë vetëm 3 minuta për të plotsëuar një kërkesë – ne do të kujdesemi për të gjitha të tjerat.

Pa risqe financiare

Nëse nuk e kualifikoheni për rastin, nuk ka nevojë të paguani. Pa pagesa paraprake gjithëashtu!

Edhe fluturime të vjetra

Në varësi të rasteve, ju mund të kërkoni kompensim për probleme me fluturimin tuaj deri para 3 vitesh.

Si funksionon?

Për të marrë kompensimin tuaj nëpërmjet Skycop kemi një procedurë shumë të thjeshtë me tre hapa.

 1. 1

  Dërgoni kërkesën tuaj

  Ju duhet vetëm pak minuta për ta përfunduar! Në këtë mënyrë ju do të jeni në gjendje të shikoni paraprakisht sa mundësi keni për t'ju pranuar kërkesa - dhe vlera e kompensimit që do të mund të merrni.

 2. 2

  Ne luftojmë për të drejtat tuaja

  Ekspertët tanë do ta shqyrtojnë rastin tuaj me kujdes, kontaktojnë linjat ajrore, punojnë me autoritetet përkatëse dhe kështu me rradhë.

 3. 3

  Merrni kompensimin tuaj

  Sapo ju të keni marrë kompensimin tuaj, ne do t'jua transferojmë paratë ju, minus tarifën tonë të shërbimit. Ju nuk keni nevojë të paguani nëse nuk kualifikoheni.

Çfarë thonë klientët tanë për ne

I used this company to claim compensation for cancelled flight

I used this company to claim compensation for a canceled flight with a local Norwegian flight company and I am very satisfied of the communication and I confirm that I just received the compensation. There is another flight company that makes another claim process too long, but I am sure Skycop can handle it. I recommend Skycop as they are very professional and available for any questions.

Gogo Stanoevski

Macedonia

Absolutely the best service

We Can only give our highest recommendation to skycop 😊

Heidi Aaby Vilhelmsen

Denmark

Excellent service

High recommend. Just 1 week and I get the money from Ryanair Thank you skycop

Julija Danilceva

United Kingdom

Just when I lost hope!

It took some time , but this is what I was told in advance . Very professional . I am completely satisfied and gratefull

Igor Spalatin

Croatia

Only positive experience and a surprising result!

It was an unexpectedly positive experience. I thought there was no chance to get the compensation for my family, as the cost for the flight tickets was relatively low. Airlines gave a negative response and Skycop turned it to positive in 3 months. Thank you Skycop for great cooperation, smooth communication and benefiting to coming vacation.

Stela

Belgium

It actually works

I wasn't sure if it was going to work as I missed a pretty short connection but it did. Thanks Skycop for the attention.

Hope that in the future they can have missing baggage claims as well.

REC

Uruguay

They give all explanations about the…

They give all explanations about the process is very simple, and they keep their professional job, may take some time but is because the flight companies. Thank for all help and for hard work 👍🏼

Ivan Atova

Portugal

Highly recommended!

No waste of time for the preparation of the papers. Some clicks, signatures and wait for your refund.

Nika Faininovna

Lithuania

Keni hasur probleme me fluturimet?

Merrni nga fluturimi juaj i vonuar, i anulluar apo mbi-rezervuar kompensim deri në 600€!